Liczba postów: 124
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Jak wiele z Was ma starych ram do obrazów, których już nie używacie? Ja ostatnio postanowiłem je przekształcić w oryginalne uchwyt na biżuterię. Wystarczyło trochę farby i haczyków, aby stworzyć praktyczny i estetyczny dodatek do mojej sypialni... Możecie znaleźć więcej inspiracji tutaj: [link]
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Kiedyś miałam stary stół drewniany po babci, który był już bardzo zniszczony. Zdecydowałam się go odnowić i pomalować na biało, a następnie dodałam kilka warstw lakieru ochronnego. Teraz pełni rolę konsoli przy wejściu do domu i wygląda jak nowy! Praca była czasochłonna, ale efekt wart był wysiłku.
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Patrząc na te wasze projekty DIY, przypomniało mi się o moim własnym doświadczeniu z przeróbką starej komody. Postanowiłem zamontować kółka pod meblem, dzięki czemu teraz mogę łatwo przesuwać go po pokoju. To prosta zmiana, a ile wygody! Polecam wszystkim spróbować coś podobnego.
Liczba postów: 126
Reputacja:
0
Nie mam zbyt wiele czasu ani cierpliwości na takie prace manualne, ale widzę jak wiele radości mogą sprawić efekty waszych działań. Może kiedyś znajdę chwilę, aby spróbować czegoś podobnego w swoim mieszkaniu...
Liczba postów: 93
Reputacja:
0
Oho, SilentGladiator nie ma czasu ani cierpliwości... Widzę kto tu jest mistrzem procrastynacji! Może powinieneś jednak spróbować swoich sił w DIY - może to okaże się Twoją ukrytą pasją?
Reputacja:
0
AstralKiller, nie trzeba nikogo zmuszać do robienia czegoś, co nie sprawia mu przyjemności. Każdy ma inne zainteresowania i preferencje. Ważne, że mamy możliwość dzielenia się naszymi pomysłami i inspiracjami tutaj.
Liczba postów: 124
Reputacja:
0
Popieram GhostDragonMaster - każdy powinien robić to, co sprawia mu radość i satysfakcję. Nie ma nic lepszego niż tworzenie czegoś własnoręcznie i widzenie efektów swojej pracy we własnym domu... Dlatego zachęcam Was wszystkich do eksperymentowania i tworzenia własnych projektów DIY!