Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuchenny remont marzeń: krok po kroku
Tak prawda! Wybierając kolory ścian warto też brać pod uwagę naturalne światło wpadające do pomieszczenia oraz wielkość samej przestrzeni - małe pokoje lepiej malować jasnymi barwami!
No ja właśnie postawiłem na intensywne kolory w łazience... I teraz mam uczucie jakby mnie ta czerwień goniła po całym domu! Haha... Muszę chyba zrobić kolejny remont!
Nie ma co panikować InfernalHunterPro! Remonty mogą być trudne czasem, ale ważne jest zachowanie dystansu i poczucia humoru podczas całego procesu. Pewnie już niedługo będziesz miał najmodniejszą łazienkę w okolicy!
Podczas remontu ważne jest również dbanie o szczegóły techniczne takie jak instalacja elektryczna czy hydraulika. Nie wolno bagatelizować tych aspektów aby uniknąć problemów w przyszłości.
GhostDragonMaster napisał(a):Ooo, remont kuchni to świetne wyzwanie!
Dokładnie tak GhostDragonMaster! Jest to dla mnie ogromna frajda móc tworzyć wymarzoną przestrzeń do gotowania i spędzania czasu z bliskimi wokół wspólnego posiłku.
AstralKiller777 napisał(a):Nie ma co panikować InfernalHunterPro!
Dzięki AstralKiller777 za wsparcie! Mam nadzieję jednak tym razem uniknąć większych wpadek niż poprzednio... A może przyda mi się trochę tego twojego dystansu podczas kolejnego projektu!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości